
Nytår 2025
Forkæl dig selv med en uforglemmelig nytårsmiddag på Bibendum. Vi sørger for det gode humør og service i topklasse, så I blot kan læne jer tilbage og nyde aftenen med vores eksklusive 5-retters middag med tilhørende Vinmenu.
1250 dkk pr. person
Udforsk vores menu forneden (fås også vegetarisk).
Snacks

Start aftenen med et par delikate snack-serveringer; Pocheret Gillardeau-østers med champagne og dild. Dertil Vaffel med brunet smør, fromage frais og ørredrogn
Vegetar: Crustade med ratatouillekompot og oliventapenade. Dertil Vaffel med brunet smør, fromage frais & purløg.
Champagne Andre Jacquart, Vertus experience 1. Cru, Brut, Chardonnay, France, NV
1. Servering
Torsk med jomfruhummersauce, ristet fennikelkompot og piment d’espelette.
Vegetar: Braiseret porre med vin jaune-sauce, estragonpuré og ristede hasselnødder.
Claire de Brumes, Pouilly-fumé, Presage, Sauvignon Blanc, Loire, 2023


2. Servering
Tatar med confiteret æggeblomme, sprød grønkål og peberrod.
Vegetar: Grillede gule beder med røget ost, valnødder og mynte.
Jean Fery, Savigny-Les-Beaune, Sous La Cabotte, Pinot Noir, Bourgogne, 2022
Hovedret
Oksemørbrad med sauce bordelaise, kartoffelpuré og braiseret Roscoff-løg.
Vegetar: Portobello med sherrysauce, kartoffelpuré og braiseret Roscoff-løg.
Pietranea, Brunello di Montalcino, Sangiovese, Toscana, 2020


Dessert
Afslut aftenen med Financier med bergamotcreme, calvados-is og krystalliseret chokolade
Mas Amiel Maury 20 ans, Carignan, Grenache & Macabeo, Languedoc-Roussilon, NV
Og en Petit Four at slutte af med.
Obs. Restauranten lukker kl. 23.00, hvor vi takker af for i aften og ønsker alle et Godt Nytår. VI glæder os til en fornøjelig aften!
Mangler i et sted
at fortsætte Nytårsfesten?
Vores søster-restaurant Paté Paté i Kødbyen
fyrer op for DJ og dansegulv frem til kl. 02.00.
Entrépris: 95 DKK
